Loterij Nederbeek - De loterij met een Hart

Janus Dorus

28 juni 20242 minuten lezen

Loterij Nederbeek - De loterij met een Hart

Sinds kort zijn er nieuwe eigenaren bij de Loterij van Nederbeek. Dit is dan ook even kijken wat er gaat gebeuren met de Loterij. De eerste loterij is dan ook achter de rug en eens kijken wat dit gedaan heeft.

Maakt de loterij winst?

De loterij maakt natuurlijk winst, of tenminste dit is de bedoeling. Maar wat gebeurd er met deze winst dan? Wie zijn deze eigenaren? En wat is hun toekomst plan?

Janus Dorus:

Ja dat ben ik, de meeste kennen me wel als ANWBer, maar ja dat ben ik niet meer maar nu zien jullie mij als CEO Loterij Nederbeek en dat gaan we eens wat moois van maken. Als dat net zo gaat als de ANWB ben ik tevreden en hoop een heleboel mensen gelukkig te kunnen maken.

Jonathan Smit:

Onze doel is eigenlijk heel eenvoudig. De motto luid: Road to 1 million. Wij willen uit eindelijk 1 miljoen bereiken als prijzen pot. Dit gaat even duren. Maar een leuke uitdaging. Vandaar ook dat al onze winst rechtstreeks terug gaat naar jullie toe.

Hoe speel je mee met de loterij?

Indien je graag mee wilt spelen met de loterij om kans te maken op hele toffe prijzen dan moet je ons bedrijf kanaal #loterij in de gaten houden op de Discord server van Nederbeek. Daar zullen wij alle evenementen aankondigen en uitleggen hoe jij mee kunt doen en kans maakt om te winnen!

Disclaimer: Alle content, gebeurtenissen en personages op alle platformen van Nederbeek zijn fictief en bedoeld voor roleplay. Deze dienen niet letterlijk te worden genomen en mogen niet als echt worden beschouwd.

Ontdek nog meer artikelen

Lees meer over het meeste recente nieuws van Nederbeek Roleplay.