ANWB Nederbeek: We helpen je altijd en overal!

Jonathan Smit

3 juli 20245 minuten lezen

ANWB Nederbeek: We helpen je altijd en overal!

De ANWB is een geliefd onderdeel van Nederbeek, en doen ook hun uiterste best om dit zo te houden.

Wat gebeurt er bij de ANWB?

Bij de ANWB zijn onze collega´s altijd hard aan het werk om onze klanten tevreden te houden. Mensen komen bij onze centrale als hun voertuig kapot is. Dan word deze zo snel mogelijk gemaakt, maar dat lukt niet altijd even goed. Mensen kunnen natuurlijk ook stil komen te staan met pech onderweg. Dit is natuurlijk vervelend, maar je hoeft maar eén berichtje te sturen en we komen je kant op.

Ons team/Rangen en specialisaties

Bij de ANWB hebben we verschillende rangen en specialisaties, hieronder worden ze eén voor eén uitgelegd:

⊹ | Leerling autotechnicus

Als je word aangenomen bij de ANWB dan begin je bij leerling autotechnicus, dit is je leertijd hier gaan we kijken hoe je het doet bij de ANWB. Je volg hier een basistraining voor waarin je leert hoe naar meldingen moet gaan en deze afhandeld. Bij het afhandelen van meldingen heb je natuurlijk een voertuig nodig, bij deze rang mag je de T5 en T6 pakken met de Vito. Dit zijn busjes waar alles in ligt wat je nodig hebt. Je hebt bij deze tijd ook een mentor die je begeleid door deze rang tot je promotie krijgt naar 3e autotechnicus.

③ | 3de Autotechnicus

Als je promotie hebt gekregen van leerling naar 3e autotechnicus veranderen er een paar dingen. Je mag namelijk meer voertuigen pakken. Bij deze rang mag je ook de Flatbed meenemen naar meldingen ,maar hier moet je wel een training voor volgen. De Transit mag je ook pakken. Verder heb je nu geen mentor meer en mag je helemaal je gang gaan met je diensten.

② | 2de Autotechnicus

Als je promotie krijgt van 3e autotechnicus naar 2e autotechnicus mag je al weer veel meer zoals:

  • APK keurmeester: Deze keurt de auto´s zodat de weer legaal de weg op mogen.

  • Mentor: Deze begeleid de leerling door de leerling rang.

  • Instructeur: Deze geeft jou een training als je promotie hebt gekregen. (Flatbed, APK, Actros, Wegbegleiding, Amarok)

  • Rijkswaterstaat(RWS): Voor deze functies moet je een formulier invullen die word bekeken door de leiding van de ANWB. Daarnaast heb je ook nog andere trainingen die je kan krijgen als je promotie hebt gekregen tot 2e autechnicus. Dit zijn de Actros en Wegbegeleiding training.

① | 1ste Autotechnicus

Als je 1e autotechnicus bent mag je eigenlijk alles besturen en behandelen, het enige wat hier nog bij komt is de Amarok training. Deze word net als bij andere trainingen door een Instructeur gegeven. Een Amarok is een voertuig die goed off-road rijd waar andere voertuigen niet bij komen. Als je deze hebt gehad, mag je alles doen als werknemer van de ANWB.

◊ | Ondersteunend Wegenwacht Teamleider

Als je bij de ANWB goed je best doet en ze hebben er eén nodig kan je worden uitgenodigd op gesprek voor promotie naar O.W.T. (ondersteunend wegenwacht teamleider). deze helpt voornamelijk de Wegenwacht Teamleider.

❖ | Wegenwacht Teamleider

De W.T. (wegenwacht teamleider) doet onderanderen helpen bij Sollicitaties, het ANWB team aansturen en helpen waar nodig is. En deze is het eerste aanspreekpunt voor de klanten als ze iemand nodig hebben die de leiding heeft. Verder bedenkt de W.T. ook mee met oplossingen als er problemen zijn in het team zijn of op de werkplek.

◈ | Wegenwacht Manager

Dit is uiteindelijk degene die alles bepaald binnen de ANWB.die bepaald wie er word aangenomen, wat er veranderd binnen het team of welke voertuigen er komen. Deze geeft ook promoties en voert gesprekken met de werknemers.

Trainingen

Als je bij de ANWB werkt moet je ook trainingen krijgen. Wie deze trainingen geven zijn natuurlijk onze instructeurs. De instructeur opleiding kan je al volgen vanaf 2de Autotechnicus als je dit hebt gedaan mag je je collega's gaan trainen. Er zijn verschillende soorten trainingen zoals: Basistraining, Flatbed, Actros/wegbegeleiding, APK keurmeester en de Amarok (off-road).

Ook werken bij de ANWB?

Wij als ANWB hopen dat je nu een beetje weet wat de ANWB inhoud Ondanks dat de ANWB een hele leuke baan is, hebben wij altijd interesse voor nieuw personeel. Lijkt deze baan jou leuk? Houd jij van sleutelen aan auto's en sociaal doen met de burgers van Nederbeek? Solliciteer dan nu via de link hieronder!

https://forms.gle/ZA4GenZcwmSswEpd9

Disclaimer: Alle content, gebeurtenissen en personages op alle platformen van Nederbeek zijn fictief en bedoeld voor roleplay. Deze dienen niet letterlijk te worden genomen en mogen niet als echt worden beschouwd.

Ontdek nog meer artikelen

Lees meer over het meeste recente nieuws van Nederbeek Roleplay.